Najnovije

PREMINULE DVIJE OSOBE

Smanjuje se postotak pozitivnih nalaza od ukupnog broja testiranih u Osječko-baranjsjoj županiji

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo OBŽ u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano 262 uzorka od kojih je 23 bilo pozitivno (8,8 %).
PETICIJA GRAĐANA GORNJODRAVSKE OBALE

''Zaustavite izgradnju kod ''Bijele lađe'' dok se građani Osijeka ne očituju što žele na ovom prostoru''

Ovih je dana Gradu Osijeku i gradskoj četvrti Gornji Grad upućena peticija građana Gornjodravske obale kojim izražava protest i neslaganje s najavljenom izgradnjom nove građevine hotela – poliklinike na prostoru nekadašnjeg ugostiteljskog objekta „Bijela lađa“.
LIJEVOM NAŠOM

Koja je razlika između političara i lopova?

U prošloj sam kolumni pisao o novom "atentatu" na našeg Pupia. Lik se izdvojio iz "rulje" i počeo se umiljato derati na Milorada Pupovca: "Ubi Srbina". Murja, istražni sudija i odjednom sve je palo u "zastaru". Muk! No comment! Naime, ispalo je da je atentator iz "mješovitog braka". Otac (muškarac) i mater (žena) su mu Srbi!
KORONAVIRUS

Samo 12 novopozitivnih, ali pet preminulih osoba

U Kliničkom bolničkom centru Osijek u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus je testirano 113 uzoraka od kojih je 12 bilo pozitivno (12,4 %).
TESTIRANA 163 UZORKA

16 novopozitivnih osoba na području Osječko-baranjske županije

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus testirana su 163 uzorka od kojih je 16 bilo pozitivno.
TESTIRANO 249 UZORAKA

41 novopozitivna osoba, tri su osobe preminule

U Kliničkom bolničkom centru Osijek i Zavodu za javno zdravstvo Osječko-baranjske županije u zadnja 24 sata za područje Osječko-baranjske županije na koronavirus testirano je 249 uzoraka od kojih je 41 bio pozitivan.