Najnovije

POTPISALI ISTUPNICE

Goran Đanić zajedno s 50-ak članova općinske organizacije napustio HNS: ''stranka je skrenula sa svoga puta''

Načelnik Općine Podgorač i zamjenik predsjednika Županijske skupštine Osječko-baranjske županije Goran Đanić istupio je iz HNS-a zajedno s općinskim čelništvom, ali i velikim dijelom općinske organizacije te stranke. Ističe kako je razlog dugogodišnje nezadovoljstvo radom stranke na županijskoj i nacionalnoj razini koje je kulminiralo posljednjih dana.
SIMBOL HRVATSKOG ZAJEDNIŠTVA

Svečano otvoren obnovljeni Vukovarski vodotoranj

Svečano je otvoren obnovljeni Vukovarski toranj. Sve ste mogli pratiti u izravnom prijenosu na Televiziji Slavonije i Baranje i portalu Republika.eu. U posebnom i vrlo dirljivom glazbeno-scenskom programu nazvanom „Vukovarski toranj - simbol hrvatskog zajedništva” prepoznatljivi simbol grada heroja i njegovog otpora, počeo je jedan novi život.
NAKON TROIPOLGODIŠNJE OBNOVE

[UŽIVO] Ovdje pratite prijenos svečanog otvorenja Vukovarskog vodotornja – simbola hrvatskog zajedništva

Dugo očekivano svečano otvorenje Vukovarskog vodotornja – simbola hrvatskog zajedništva održati će se danas, 30. listopada 2020. godine s početkom u 17:30 do 18:30 sati. Izravan prijenos možete pratiti na Televiziji Slavonije i Baranje, kao i na portalu Republika.eu.
STOŽER UPOZORAVA NA ODGOVORNO PONAŠANJE

U Osječko-baranjskoj županiji 181 osoba novopozitivna na koronavirus, tri preminule

U zadnja 24 sata pozitivan nalaz na koronavirus utvrđen je za 181 osobu s područja Osječko-baranjske županije, a testirano je ukupno 500 uzoraka, i to 415 u Kliničkom bolničkom centru Osijek i 85 u Zavodu za javno zdravstvo OBŽ. Na žalost, jučer su preminule tri osobe koje su bile hospitalizirane u Respiracijskom centru KBC-a; žena iz Šaga rođena 1939. godine, muškarac iz Višnjevca rođen 1929. godine te muškarac iz Osijeka rođen 1954. godine. Uz COVID-19 svi su imali i druga teža oboljenja.
UNATOČ BROJNIM IZOSTANCIMA

NK Osijek protiv Slaven Belupa želi petu pobjedu u nizu! Bjelica: ''Radujem se da možemo dati priliku drugim igračima da se pokažu''

Nakon gotovo mjesec dana bez odigrane utakmice nogometaši Osijeka u subotu će zaigrati u Koprivnici protiv Slaven Belupa u susretu 10. kola Prve HNL. Bijelo-plavi žele nastaviti niz pobjeda, a na klupu se vratio i trener Nenad Bjelica koji će voditi momčad nakon oporavka od operacije.
DR. SC. SREĆKO JELINIĆ

Ovrhe (prisilne naplate) su opet na dnevnom redu

Nakon šestomjesečnog vremenskog zatišja kada je „zaustavljeno“ provoditi ovrhu nad novčanim sredstvima građana zbog pandemije koronavirusa ponovno je krenuo „ovršni tsunami“.