Najnovije

POTREBNA MU JE REHABILITACIJA

Nesretni skok u vodu promijenio mu život – da bi ponovno stao na noge treba pomoć

Da jedan trenutak ili situacija može okrenuti cijeli život pokazalo se nebrojeno puta. Na svom je slučaju to, nažalost, iskusio i jedan mladić iz Erduta. Imao je sve pred sobom, završio je školu i zaposlio se, a onda je sve promijenilo jedno kupanje i nesretni skok u vodu.
POSTAJE VELIKO GRADILIŠTE

Obnova Tvrđe u fazama – prva faza od Tuđmanovog mosta do Kuhačeve

Poznato je kako osječka Tvrđa postaje veliko gradilište. Počinju radovi na rekonkstrukciji i dogradnji komunalne infrastrukture osječke gradske jezgre. Sve u okviru projekta nazvanog Razvoj i unaprjeđenje osječke Tvrđe.
NACIONALNI STOŽER IZVIJESTIO

140. dan od pojave koronavirusa u Hrvatskoj, 53 novih slučajeva, najavljeno jeftinije testiranje

U Hrvatskoj je u protekla 24 sata potvrđeno 53 novozaraženih koronavirusom, a nema novih umrlih osoba, izvijestio je u ponedjeljak Nacionalni stožer civilne zaštite najavivši jeftinije testiranje na koronavirus.
NAKON UKIDANJA ''TRAKTORINA''

HDSSB-ov vijećnik Matko Perković traži uklanjanje protupropisno i protuzakonito postavljenih prometnih znakova zabrane kretanja vozilima ukupne mase preko 7,5 tona

HDSSB-ov vijećnik u Općinskom vijeću općine Čeminac, Matko Perković, uputio je na adrese triju ministarstava zahtjev za uklanjanje protupropisno postavljenih prometnih znakova na području Općine Čeminac. Učinio je to nekoliko dana nakon što je inspekcijski nadzor Ministarstva graditeljstva utvrdio kako odluke o nerazvrstanim cestama i visini naknade za prekomjernu uporabu nerazvrstanih cesta, koje je donijelo Općinsko vijeće Općine Čeminac i načelnik Zlatko Pinjuh, nisu u skladu sa zakonom. Sukladno tome, podsjećamo, Ministarstvo je donijelo odluku o njihovoj obustavi.
TRI PACIJENTA NA RESPIRATORU

Osam novooboljelih na području Osječko-baranjske županije

Tijekom posljednja 24 sata u Kliničkom bolničkom centru Osijek obrađena su 104 uzorka od kojih je osam pozitivno na koronavirus. Riječ je o po dvije osobe iz Našica i Drenja te po jedna iz Osijeka, Đakova, Petrijevaca i Šaptinovaca.
VREMENSKA PROGNOZA

Pretežno sunčano, popodne umjerena naoblaka

Bit će pretežno sunčano, popodne u unutrašnjosti povremeno s umjerenom naoblakom, prognoza je Državnog hidrometeorološkog zavoda za ponedjeljak.